Contact?

Een nieuw concept: Gidetuz Q handelt in losse ideeën. Heeft u een goed idee of heeft u een goed idee nodig? Gidetuz Q is voor beiden een uitkomst.
Heeft uw bedrijf of instelling een zetje nodig, weet u het even niet of kunt u altijd wel een goed idee gebruiken en heeft u geen vertrouwen in of budget voor een marketing- of adviesbureau?

Met nadruk is Gidetuz Q geen marketing- of adviesbureau waarbij flitsende figuren uitgebreide rapporten met oeverloze theoretische litanieën vol met verzonnen nergens toe leidende terminologie overhandigen en daar vervolgens veel te veel geld voor durven te vragen. Ook al zijn wij commercieel, ons primaire doel is kwaliteit te leveren en voldoening te halen uit resultaten in plaats van alleen maar de bedrijfskas te vullen. Alzo heeft u een goed idee (nodig), we zijn er.

Bij ons kunt u terecht voor praktijkgerichte, toepasbare, heldere, nuttige en betaalbare losse ideeën. Deze ideeën worden geleverd door een groot scala aan ideeënaanreikers uit alle lagen van de bevolking en uit alle takken van beroepen. Ons databestand wordt constant gevoed door diverse individuen met een goed ontwikkeld denkvermogen en een ruime praktijkervaring op uiteenlopende gebieden.

Met gedegen groet, Michel Callaars.
©2015-2016. Gidetuz Q. Versie 1.2. Technische realisatie NMB.                                                                                              Gidetuz Q. Alleen het idee al!